20AIRPORT CARD

20AIRPORT CARD = 10% zsebbe!!

Pontgyűjtő kártya rendszer

10 % jóváírás

minden utazásánál, melyet felhasználhat TAXI és AIRPORT TRANSFER, sChOOL BUS Bérlet valamint KISBUSZOS KIRÁNDULÁSai, utazásai során. Akár fizethet az összegyűlt pontokkal, nem kell készpénzt használnia a transferhez vagy taxi utazáshoz. A kártya névre szóló, de átruházható így ajándékba is adhatja vagy kölcsönadja hogy más használja.

Köszönjük hogy velünk fog utazni! Kérje az INGYENES “Pont/Forintgyűjtő” 20AIRPORT CARD-ot első utazása során, melyet átruházhat, visszaválthat, nem kell “pénzeznie”, fizethet a kártyával! Minden utazásának viteldíjából 10%-ot ráírunk a kártyájára, amit máskor felhasználhat. Keressen pénzt azzal, hogy Ön hívja másnak a Taxi-t. Az Ön kártyájára töltjük a viteldíj 10%-át! Ha Ön szálloda portás, vendéglátós, fogászati recepciós akkor gyakran hív autót a vendégeknek -> keressen pénzt!
A 20AIRPORT CARD egy chip kártya, melyet használhat a Soproniutas.hu más szolgáltatásainál is! Kisbuszos kirándulások Európában, repülőtéri transferek kisbuszokkal-autókkal, Taxi Sopronban, Suli busz (sChOOL BUS) gyermekszállítás. Bármelyik szolgáltatásunkat veszi igénybe, a viteldíj vagy részvételidíj 10%-át a kártyájára töltjük, amit akár következő utazásánál felhasználhat és talán INGYENESEN taxizhat Sopronban!

Keress pénzt vele, ha Te hívod másnak a TAXI-t! Recepciós, portás, vendéglátós vagy? Tőled kérnek autót? Keress pénzt! 10%-ot a Te kártyádra töltünk! De ha a családdal repülőtéri transfert rendeltek nálunk (20AIRPORT TAXI-TRANSFER) akkor a viteldíj 10%-a nálad landol! A nagyi kisbuszos kiránduláson volt velünk? Kérd hogy a Te kártyádra töltsük a 10%-ot!

Kérje díszkivitelezésű ajándék/gutschein kártyáinkat,

melyet annyi ponttal/credit-tel/ forinttal/ euróval tölt fel, amennyit szán az ajándékozottnak!!

Felhasználható az adott évben, (a novemberben vásárolt kártyákat még a következő teljes évben is használhatja) !!

Információ:

Click!! and Call now!!

+3620AIRPORT

+36 20 247 76 78

Sopronban a CSODÁR TAXI vezette be az egységáras viteldíjat (1999). Sokan nem értettek velünk egyet (kromofág, fizikai fenyegetés), de az ötlet erejét mi sem bizonyította jobban, hogy az összes Társaság egy idő után az egységáras viteldíjat alkalmazta (és ma is részben ilyen módon szabják meg az árat)!

Most bevezetjük a Credit/Pontgyűjtő chipkártyat, mellyel az utasok óriási lépést tehetnek a készpénzhasználat nélküli utazásokhoz. Tölthető -levonható 20AIRPORT CARD 10% viteldíj jóváírással.

Gondolj csak bele!

>>> Beosztható vele a havi vagy napi taxizásra költhető összeg!

>>> Gálánsan megoldható a vendégek hazautaztatása!

>>> Az éjszakai hazajutás biztos záloga, ha elfogyott a pénzed!

>>> Szülők támogatása a fiatalok felé a taxizáshoz (Gutschein-Ajándék !!)

>>> Keress pénzt vele, ha Te hívod másnak a TAXI-t! Recepciós, portás, vendéglátós vagy? Tőled kérnek autót? Keress pénzt! 10%-ot a Te kártyádra töltünk! De ha a családdal repülőtéri transfert rendeltek nálunk (20AIRPORT TAXI-TRANSFER) akkor a viteldíj 10%-a nálad landol! A nagyi kisbuszos kiránduláson volt velünk? Kérd hogy a Te kártyádra töltsük a 10%-ot!

>>> A korábban CSODÁR TAXI-ban, most 20AIRPORT TAXI-ban a CREDITEK jóváírhatók vagy a következő utazás viteldíjából levonhatók!

>>> Az utazások viteldíjának 10%-a kerül a 20AIRPORT TAXI CARD-ra jóváírásra (ez a városi -soproni utazások esetében Forint alapon, míg a repülőtéri transferek során Euró alapon íródnak fel a kártyára!

>>> Több védelmi jellel ellátva! A hamisítási kísérlet büntetőjogi felelősséggel jár !!

to top