Advent : Burghausen – Altötting – Steyr

2013.12.14.-15.

RÉSZVÉTELI DÍJ:
33.900 Ft/fő

Tegye varázslatossá idén az adventet a Csodár-Travellel! Utazzon el autóbuszunkkal a „csoda országába”, és élje át velünk e német városok karácsonyi hangulatát. Minden nap más-más város látnivalóiba nyerhet bepillantást, miközben elvegyülhet a vásári forgatagban.

Útvonal: Sopron – Eisenstadt – Bécs – Sankt Pölten – Linz – Burghausen – Altötting – Steyr

Gyülekező, majd indulás a hajnali órákban a soproni GYSEV pályaudvar elől. Burghausen rendkívül hangulatos település az osztrák-német határ közelében, a Salzach folyó partján, mely leginkább középkori belvárosáról és a világ leghosszabb, 1051 m-s váráról ismert. Séta Burghausen meseszerű belvárosában az ódon várfalakkal övezett színes házak között. Szabadprogram, vásárlási, étkezési lehetőség az ünnepi hangulatban kivilágított óvárosban. A Burghausen környéki szállás elfoglalása. Másnap reggeli a szállodában, majd utazás Altöttingbe a közeli bajor Mária-búcsújáróhelyre, ahol a kegytemplom közelében hangulatos vásár is várja adventi idején a látogatókat. Továbbutazás Steyr városába, ahol Ausztria egyik legszebb és legrégibb éppen maradt műemlék épületegyüttesét csodálhatjuk meg. Látogatás Christkindl-be, ahol immár 62. alkalommal nyitja meg kapuit a Karácsonyi Postahivatal. A program hangulatos zárásaként a steyr-i Christkindlwelt,a „karácsonyi csoda országának” felkeresése, szabadprogram. Késő délután indulás haza Sopronba.

Várható belépők 2013 – a helyszínen fizetendők:

– Burghausen vára: 4.50 € | kedvezményes: 3.50 €

A részvételi díj tartalmazza: a közlekedés költségeit, az idegenvezetést és a szállást reggelivel.

A részvételi díj nem tartalmazza: a stornóbiztosítást (1,5%), a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást és a belépőket.

Minimum létszám: 25 fő

to top