Oktoberfest

OKTOBERFEST 2013.

(1 nap)
16.400,-
2013. SZEPTEMBER 28.

KI NEM HALLOTT VOLNA MÉG EURÓPA LEGNAGYOBB SÖRFESZTIVÁLJÁRÓL? A CSODÁR-TRAVELLEL MOST CSATLAKOZHAT A SÖRÍNYENCEKHEZ ÉS FESZTIVÁLOZÓKHOZ EGY AUTÓBUSZOS KIRÁNDULÁS SORÁN!

Útvonal: Sopron – Eisenstadt – Bécs – Sankt Pölten – Linz – Salzburg – München

Gyülekező, majd indulás a hajnali órákban a soproni GYSEV pályaudvar elől.

Kora délutáni érkezés Münchenbe, ahol az autóbusz beáll a sörfesztivál helyszínéhez közeli parkolóba, innen egyszerűen megközelíthetőek a belváros nevezetességei, majd opcionális gyalogos városnézés, (Marienplatz, Régi és Új Városháza a turistacsalogató harangjátékával, a város jelképévé vált tornyairól híres Frauenkirchen, Hercegségi Palota, Odeonsplatz). A délutáni órákban irány a a világ legnagyobb sörfesztiváljának helyszínére (Theresienwiese), ahol a nap további részét szabadon tölthetjük el. Mindenkinek akad ínyére való program, hiszen a sörsátrakon kívül akad számos más szórakozási lehetőség, például óriáskerék, ember nagyságú bábszínház vagy zsákbamacska. A nagy sátrakban esténként bohócok, valamint farsangi- és népviseleti ruhákba öltözött fellépők szórakoztatják a vendégeket, majd felcsendül a sramli, és percek alatt hatalmas mulatság keretében osztoznak a felhőtlen jókedvben a résztvevők.

Visszaindulás a késő esti órákban.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 16.400 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: a közlekedés költségeit, az idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza: a stornóbiztosítást (1,5%), a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást és a belépőket.

Minimum létszám: 12 fő

to top