AUTÓS GYORS SEGÉLY

Nem indul? Lemerült? Cserélni kellene? Kiégett? Bezárta? Mást tankolt? Nem is tudja mi van az autóval?

Kedves Érdeklődő!

Hívj most!

+36 20 247 76 78

Engedjék meg hogy bemutatkozzak: Dárdai Béla vagyok 35 éve vezetek és 32 éve taxizom.

A taxizás során rengeteg autót használtam, és ezzel arányosan az adódó kisebb-nagyobb hibáikat is nekem kellett kijavítanom. A munka során számtalanszor kellett kollégát vagy megrendelőt kisegíteni. Legtöbbször gondatlanságból (bezárta a kulcsot, lemerült az akkumlátor a belsővilágítás miatt, defekt, elakadás-vontatás, kifogyott az üzemanyag, nyári-téli gumi csere), de volt hogy a természetes elhasználódás miatt.

AUTO DOCTOR

Miután sok autóshibával találkoztam, felvérteződtem az elhárításukból. Rendelkezem a szükséges eszközökkel, szerszámokkal is. Gondoltam, miért ne hasznosítsam ezt a megszerzett tapasztalatot. Ne gondolják, hogy autószerelő mesteri tudást halmoztam fel, de egy ilyen gyors segélyszolgálathoz éppen eleget. A komolyabb, számomra megoldhatatlan bajokhoz (melyekhez műhely szükséges) NEM állok hozzá! Így is nagyon sok autós társunk keres meg, mert vagy nem tudja mi a hiba oka, vagy nincs szerszáma, vagy egyszerűen így kényelmesebb. Nincs ezzel semmi baj, megyek és megcsinálom!

Szóval hívjon bátran (+36 20 247 76 78 ) >>> ha félre tankolt >>> ha nem indul >>> ha lemerült >>> ha cserélni kell >>> ha elakadt >>> ha bent hagyta >>> ha kifogyott >>> ha defektes >>> ha sürgős.

to top