AIRPORT TRANSFER

20AIRPORT TAXI SOPRON

www.soproniutas.hu —– info@soproniutas.hu

+3620AIRPORT

+36 20 247 76 78

click! ONLINE KALKULÁCIÓ – FOGLALÁS – FIZETÉS

Személyszállítás Taxival, Kisbusszal, Utánfutóval, Gyereküléssel. Biztonság, Megbízhatóság, Megfizethetőség már 23 éve Sopronban ->>> CSODÁR TAXI >>> Nagyobb csoport, több család együtt >>> Kisbuszokkal !! Egyénileg vagy baráttal utazik >>> kényelmes személyautós szállítás !!

Végezzen oldalunkon >>>online >>> Kalkulációt -> Foglaljon -> Fizessen >>>online vagy kártyával az autónál>>> -> E-mailben küldjük a Vouchert -> A kért napon, időpontban érkezik Önért az autó -> Megérkezik uticéljához (Reptérre vagy haza).

Ha lemondaná a foglalást és visszatérítést kér -> A Voucher számmal megteheti és 2 nap alatt visszautaljuk a fizetett viteldíjat!

Ha módosítani szeretne -> A Voucher számmal törölje korábbi foglalását és foglaljon újat, a megváltozott igényei szerint! Regisztráltan (az adatait a rendszer beírja) mindez 3 perc! A regisztrációval több kedvezményt is igénybe vehet (early bird ->korai foglalás kedvezmény (10%), ->online fizetési kedvezmény (-5€), ->visszaúti kedvezmény (20%), ->kedvezményes áron vehet részt a Soproniutas Barátikör kisbuszos kirándulásain.

to top