20AIRPORT reptéri TRANSFER

20AIRPORT reptéri TAXI SOPRON

autókkal és kisbuszokkal

ONLINE megrendelés: —– vagy írjon — info@soproniutas.hu

Információ:

click!! TAXI vagy TRANSFER —-MESSENGER

Click!! and Call now!!

Hívj most! +3620AIRPORT

Hívj most! +36 20 247 76 78

click!! 20AIRPORT CARD-al még olcsóbb!! = 10% zsebbe!!

click! ONLINE KALKULÁCIÓ – FOGLALÁS – FIZETÉS

Személyszállítás Taxival, Kisbusszal, Utánfutóval, Gyereküléssel. Biztonság, Megbízhatóság, Megfizethetőség már 23 éve Sopronban ->>> CSODÁR TAXI >>> Nagyobb csoport, több család együtt >>> Kisbuszokkal !! Egyénileg vagy baráttal utazik >>> kényelmes személyautós szállítás !!

Végezzen oldalunkon >>>online >>> Kalkulációt -> Foglaljon -> Fizessen >>>online vagy kártyával az autónál>>> -> E-mailben küldjük a Vouchert -> A kért napon, időpontban érkezik Önért az autó -> Megérkezik uticéljához (Reptérre vagy haza).

Ha lemondaná a foglalást és visszatérítést kér -> A Voucher számmal megteheti és 2 nap alatt visszautaljuk a fizetett viteldíjat!

Ha módosítani szeretne -> A Voucher számmal törölje korábbi foglalását és foglaljon újat, a megváltozott igényei szerint! Regisztráltan (az adatait a rendszer beírja) mindez 3 perc!

A regisztrációval több kedvezményt is igénybe vehet (early bird ->korai foglalás kedvezmény (10%), ->online fizetési kedvezmény (-1€), ->visszaúti kedvezmény (20%) Vienna Airport utazás esetén ->kedvezményes áron vehet részt a Soproniutas Barátikör kisbuszos kirándulásain.

Szerződéses partnereink felé alkalmazott kapcsolt utazásos viteldíj
Szerződéses partnereink felé alkalmazott kapcsolt utazásos viteldíj
to top