Mi is az a Suli tours?

Egy jó nyaralás a haverokkal, barátnővel?

Buli a tengerparton? Lófrálás a Champs Elyseé-n, shoppingolás az Oxford-on?

A diákszállások költségtakarékosságot jelentenek, Youth Hostelek, Mobil Home-ok jóval olcsóbbak, mint a felnőttek komfortigényének megfelelő hotelek. A belépők pedig sokszor INGYENESEK nektek… ezért utazhattok a Csodár – Suli Tours-szal olcsóbban.

Jelentkezz időben, de legalább érdeklődj, mert lehet, hogy még kedvezőbb kínálatot tudunk!!! Várjuk az ötleteidet, mert a saját igényű csoportok a legjobb utazás motorjai.

Ennél nincs is jobb maradandó élmény amit szerezhetnél magadnak…vagy szerezhetnek a szüleid neked… karácsonyra? Szülinapra? Érettségire? Vagy mert jó fej voltál az év során vagy mert csak megérdemled…

A középiskolás utazások általában osztályközösségekre korlátozódik, de a Suli Tours-szal más „sulik” tanulói is csatlakozhatnak hozzátok. Hirdetünk Szombathelyen, Győrben, Pesten is!!

Új ismeretségek, új élmények!

A baráti közösség sok dolgot kihozhat belőled, akár megváltozhat az életfelfogásod, látva hogy élnek más fiatalok a világ más részein, akár az ottani szokásokat, divatot lelesed, már más emberként jöhetsz vissza, de ha nem változni, hanem csak jól érezni akarod magad, akkor is egy jó lehetőség egy utazás, mert mint diák, tanuló a legolcsóbb utazási ajánlatokat tudjuk megszerezni nektek, mint CSOPORTNAK. A családi utazások klasszak, kényelmesek, de az igazi azért az, amikor kipróbálhatod magad önállóan, persze felügyelet mellett.

Pedagóguskísérők, idegenvezetők mennek veletek, akikre minden körülmények között számíthattok.

A „csakúgy” szervezett utak esetén egy közbejött betegség, baleset vagy járattörlés az indulás előtt, vagy kint tartózkodás alatt, vissza nem térítendő költségekkel, komoly nehézségekkel terhelhetik meg a családi kasszát!

to top