Soproniutas.hu Barátikör

Soproniutas.hu Barátikör

Barátikörünk már 10 éve vesz részt kisebb-nagyobb utazásokon. Hol külföldre, hol Magyarország különböző tájaira látogatunk el. Gyakori a hétvégi bográcsozás egy kibérelt vendégházban, de gyakran síeltünk már a családjainkkal is együtt. Nem ritka a néhány napos, de akár egy hetes városnéző repülős utazás sem. Nem tartjuk megvetendőnek, ha csak egy rövid hétvégére is, de meglátogatjuk pl.az Arany Prágát, és már nem a tornyok, hanem a hostinec-ek, pivnice-k a fő célpontok. A magyarlakta „külföld”-re is sokszor utazunk. A csapat tagjai nem vetik meg a gasztronómiai különlegességeket, a helyi ízeket. Tagjaink 30-40-50 évesek emberek, akik szakmai ismeretükkel színesítik a kirándulást. Nem, egy betanult adatokat ismerő idegenvezetőtől, hanem pl. egy építésztől hallhatsz a gótikus templomról, vagy a festményt egy művészettörténész elemzi számodra. Az sem mindegy, ha egy cukrász vagy pék avat be a patisserie-ben vásárolt croissant elkészítésének fortélyaiba.

Gyere, társulj és legyünk egymás IDEGENVEZETŐI ! Úgy a leghitelesebb az információ !

Most kell utazni! Ki tudja később lesz e energiád, egészséged, lehetőséged, pénzed…???

Az utazások zártkörűek, csak a Soproniutas.hu Baráti körnek önköltségen szervezve!

A Barátikörhöz tartozás a Soproniutas.hu oldalon történő Regisztrációval és a Hírlevél elfogadásával valósul meg!

Legutóbb egy Facebook-on szerveződő utazáson vettem részt, ahol nagyon kedves embereket ismertem meg. Akkor láttam Őket először, néhány üzenetet váltottunk előtte, nem ismertük egymást. Mégis az utazás szeretete, a más tájak iránti érdeklődés hozott bennünket össze. A kis csoportként szerveződő utazás előnyei, hogy kevesebb útitárshoz kell alkalmazkodni. Az időjárásnak vagy légből kapott ötletnek megfelelően könnyebb változtatni a tervezett programon. Sokkal rugalmasabb és barátibb hangulatú egy ilyen utazás, mint az 50 fős buszos utak, ahol a kötött terv szabja meg az út minden napját. Isten mentsen egy esetleges eltévedéstől, lemaradástól, mert a csoport könyörtelenül tovább halad …és Te elvesztél! vagy …és ott kellett hagynod a félig lealkudott portékát! …

Kétségtelen előnye a nagyobb létszámnak, hogy olcsóbb (de csak a buszos utak esetén!). A repülős utazások a mai fapados árak mellett verhetetlenek, ha nagyobb távolságra tervezitek a kirándulást. Ott mindenkinek ugyanannyiba kerül a repülőjegy (sőt, ha több jegyet foglaltok, általában drágább az egy főre eső repjegy ár!). A repülős utak landolás utáni helyváltoztatásait bérelt autókkal vagy kisbuszokkal tesszük mozgalmassá és megfizethetővé. A tömegközlekedéstől sem riadunk vissza! Az európai városok összefogva a repülőterekkel e téren jelentős fejlesztésekkel és alacsony áraikkal komoly vetélytársai lettek a Magyarországról indult autóbuszos társasutaknak. Mi is ezen fejlődés és az internetes foglalhatóság farvizén jutunk el a nagyobb városok látnivalóihoz.

Az alábbi kirándulások folyamatosan frissülnek. A barátikör tagjai újabb célpontokat vetnek fel, és akinek valamelyik tetszik, arra jelentkezhet. Akár többre is lehet jelentkezni, de az első részlet befizetése vagy a repülőjegy megvásárlása jelenti a tényleges helyfoglalást. A minimális indulási létszámot általában 6-8 főben határoztuk meg.

Tájékoztatás és jelentkezés az info@soproniutas.hu címen

to top