Transfer rendelés

Sopron legkedvezőbb áru transfer foglalásához és a viteldíj kalkulációhoz a következő adatokra lenne szükségünk a transfer zökkenőmentes teljesítése érdekében:

1.Név, cégnév.

2.Indulási cím (helység, utca, házszám)

3.Indulási dátum, időpont

4.Érkezéskori járatszám, és honnan érkezik a járat

A transfer, lakcímtől való indulásának időpontját a megrendelő felelőssége megállapítani!

Menetidő     Sopron-Schwechat   1 óra               Sopron – Pozsony     1,5 óra

Határellenőrzés    időszakos visszaállítás esetén (kb. 30perc) valamint, hogy

Mennyi idővel korábban szeretne a gépindulás előtt a reptérre érkezni?

Ha Ön nem Sopronból kéri az utazást, akkor ez további időt és költséget jelent Önnek az alábbiak szerint:
Harka, Ágfalva, F.rákos +10perc (4000 ft/út)
Nagycenk, Pereszteg, Hegykő +20perc (6000 ft/út)
Fertőd, Fsztmikl, S.kövesd 30perc (8000 ft/út)

4.Utazók száma szerint a viteldíj Sopronból
(1-3főig 22000ft/út/auto) max.3db kézipoggyásszal
(4-5 főig 26000ft/út/auto) max. 5db kézipoggyásszal
(6-8 főig 28000ft/út/auto) max. 8db kézipoggyásszal
Az extra sok/vagy nagy méretű csomag esetén az utas számhoz való autó helyett, a következő nagyobb járművet indítjuk a nagyobb csomagtér miatt, aminek a viteldíja is több! Saját kényelmük, biztonságuk érdekében a kellő méretű autót válasszák! 2db kézipoggyász = 1db normál bőrönd!

5.Az oda-vissza út megrendelése esetén a kifelé teljesített út során a visszautat is fizetni kell, amiről a sofőr elismervényt ad a kifizetett visszaútról. A visszaút kiutazás során való megrendelése, esetleges foglaltság miatt bizonytalan!

JAVASLAT! A visszaúti transfer foglalást a csomagokhoz jutás és a kiérkezés idejével növelt időpontra kérjék, a várakozási költség elkerülése érdekében!

6.FONTOS! A visszaúthoz szükségünk van az érkező gép járatszámára a neten való járatkövetéshez!

7.FONTOS! Az érkezéskor a jármű 30 percet INGYENESEN várakozik Önökre, az ezt követő megkezdett órák várakozási díja 4000ft/óra, melyet a sofőr kollégának a hazaérkezéskor kell fizetni! Az érkezéskor az Önök által meghatározott időpontra megy az autó, a megbeszélt találkozási pontra (INGYENES beszállási pont: https://youtu.be/IlqhVdadRNg, vagy 5€ parkolási díjért (névtáblás várás) a csarnokban az ANKER Bakery előtt), de kérjük olyan időpontot adjanak meg amire az autót kérik, amikorra várhatóan a csomagokkal a birtokukban találkozhatnak gépjárművezető kollégánkkal. Ha a kiinduló reptéren késve indul a gépük, és ezt e-mailben jelzik felénk, az autót is a késéssel növelt időpontra küldjük és nem keletkezik várakozási többletköltségük! Mindezt a bécsi reptér zsúfolt forgalma és a korlátozott parkolási lehetőségek indokolják!

8.FONTOS! Ha Ön a reptértől kéri a transfert és a csak a járatszámot, vagy a landolási időt adja meg, akkor a transferautó ehhez képest 30 perccel későbbre megy (gépről való kijutás, csomagok kézhez vétele) a kért találkozási pontra, hogy Önnek ne legyen várakozási többletköltsége!

Számlázáshoz (már megrendeléskor) szükségünk van a számla kiállítási névre, számla címre, postázási címre, adószámra, kontakt névre, telefonszámra.

Köszönjük szíves érdeklődését, megrendelését!

Kérjük írjon a csodartravel@gmail.com -ra vagy küldjön gyors üzenetet, megrendelőt a jobb oldali üzenőből!

to top